Pojdi na glavno vsebino

Nagradna igra v tednu otroka

5. oktober 2017

Otroci so naše največje bogastvo in prav vsi jim želimo le najboljše! Brodi copati nogicam omogočajo normalen razvoj in ne drsijo.

Otroci so naše največje bogastvo in prav vsi jim želimo le najboljše! Brodi copati nogicam omogočajo normalen razvoj in ne drsijo. Izdelani so v Tržiču iz kvalitetnega in preverjenega usnja. Ob tednu otroka smo se odločili, da vašim malim in velikim zakladom podarimo tri pare copat. Odgovorite na spodnje vprašanje in že boste v žrebanju za copate!

Izmed vseh odgovorov bomo izžrebali 3 dobitnike čudovitih Brodi copat.

Privlačne nagrade: 

  1. Otroški copati Brodike 
  2. Šolski copati
  3. Copati za mulce

Nagradna igra bo potekala od 4. do vključno 11. oktobra. Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Fotografije izdelkov na slikovnem gradivu nagradne igre so simbolične.

SODELUJ!

Ponovno prejela Vaše božanske copate. Pa bo nekdo spet vesel uporabnega in top darila. Hvala in še veliko bom naročala pri vas! Sem jih dala tudi že kot darilo in prijateljica je navdušena, kako ne bi bila. Podpiram vse kar nastane pod spretnimi rokami pri nas. Hvala še enkrat in z veseljem bom spet narocila...za nas in za darila prijateljem…;)

Barbara Peternelj
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...