Pojdi na glavno vsebino

Pomembno obvestilo za kupce Brodik

30. november 2014

Ste že slišali za čevljarskega škrata? Mi smo tokrat prvič. Prav nesramno se je prikradel in nam naredil veliko škode na copatih za najmlajše - Brodikah.

Pri Brodiju se vedno trudimo, da bi stranka prejela najboljši izdelek. Zato smo zelo natančni pri izbiri in kvaliteti materialov. Kljub temu se nam je zgodilo, da smo pri zadnji dobavi usnja za podplate pri Brodikah, prejeli tudi usnje, ki ni ustrezne kvalitete. Žal smo to ugotovili šele, ko je šlo nekaj copat že v prodajo.

Vse neustrezne copate smo umaknili iz prodaje in popravili z ustreznim materialom, vendar pa je nekaj copat že v uporabi pri vas, naših strankah. Želimo, da prejmete copate Brodijeve kvalitete, zato vas prosim, da v primeru strganja podplata copate vrnete na naš naslov - Za Mošenikom 9, 4290 Tržič ali na eno od naših prodajnih mest http://www.brodi.si/pomoc/prodajna-mesta.html. Ne pozabite pripisati vašega naslova. Copate bomo brezplačno popravili. Vsako reklamacijo bomo rešili ugodno za vas.

Pri izbiri materialov in dobaviteljev bomo še bolj strogi in natančni, saj želimo, da vedno dobite popoln in dovršen izdelek.

Za napako se vam opravičujem in vas prosim za razumevanje.

Marko Brodar - direktor

Prispele so japonke. Hvala lepa, zelo so lepe, pa še z metuljčkom. Zadovoljna zelo. Hvala.

Špely Klemenčič
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...