Pojdi na glavno vsebino

Brezkontaktna dostava paketov!

15. marec 2020

Kljub aktualnim razmeram glede korona virusa, dostava paketov naročenih v spletni trgovini www.brodi.si poteka nemoteno. Je pa nekaj posebnosti glede dostave in plačevanja.

Pošta Slovenije je sprejela sklep, da bodo dostavljali pošiljke na način "brezkontaktnega vročanja". To pomeni, da se s Pošto lahko dogovorite, kam naj vam dostavijo pošiljko in tam pustijo (pred vhodom, na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam. Ko bomo oddali naročilo v dostavo na Pošto Slovenije, boste prejeli na napisan elektronski naslov in napisano mobilno številko SMS od Pošte, kjer boste lahko spremenili ali sporočili dodatno lokacijo, kje naj vam poštar pusti paket. Več si lahko preberete na naslovu https://www.posta.si/o-nas/novice/ukrepi-ob-sirjenju-koronavirusa-in-odvijanje-postnega-prometa

Plačilo PO POVZETJU je ponovno mogoče!

Danes sem prejela copatke - čudoviti so! Male nogice so jih takoj zadovoljno pomerile :-) Hvala in lep pozdrav do naslednjega narocila.

Špela Odlazek
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...