Pojdi na glavno vsebino

CopArt posebni dobrodelni copati

14. november 2022

CopArt posebni dobrodelni copati

Pozdravljeni, sem zelo poseben copat – CopArt. Na pobudo Zveze prijateljev mladine Slovenije me je zasnovala priznana oblikovalka Urša Drofenik, ki me je okrasila s človeško ribico, o kateri pravi: »Človeška ribica izgleda krhko le na videz, ampak v resnici hrani v sebi nenavadne lastnosti, tako kot vsak otrok, če le dobi priložnost, da jih razvije in izrazi.« Izdelali so me v Čevljarstvu Brodi iz Tržiča, kjer ljubezen do izdelave copat prehaja iz generacije v generacijo. Sporočajo vam: »Vsak človek je unikat, tudi vi ste, zato si zaslužite ta izdelek.«
 
Moja zgodba je zgodba o sodelovanju in srčnosti za upanje in svetlo prihodnost, s katero zbiramo sredstva za program Zveze prijateljev mladine Slovenije Eno srce – Sapramiškin sklad, ki ga je izbrala moja oblikovalka Urša. S tem, ko ste me kupili ali prejeli v dar, ste otroku s posebnimi potrebami pomagali do fizioterapije, medicinskega pripomočka ali psihosocialne pomoči, ki jih nujno potrebuje, a jih starši ne zmorejo plačati.
 
V vašemu domu bom neslišno pripovedoval o sočutju, veselju, povezovanju, zaupanju in hvaležnosti. Sedaj ste že doma, stran od vrveža, ste že brez čevljev in … najprej začutite mehkobo in udobje moje tkanine, ki je okolju prijazna in brez zdravju škodljivih snovi, nato se sprostite, objemite vse domače in delite z njimi občutke sprejetosti, topline, varnosti, miru. *Lahko me 100 % reciklirate in perete na 40°C.
 
Kdaj in zakaj kupiti CopArt?
ko boste razmišljali, kaj unikatnega podariti nekomu, ki vam veliko pomeni,
ko boste razmišljali, katero darilo izbrati in ga podariti ob jubilejnem dogodku,
ko boste iskali unikatno novoletno darilo za vaše poslovne partnerje.
 
Znesek: 39,90 € z DDV
Naročite lahko: 37/38, 39/40, 41/42, 43/44
 
Del sredstev od prodaje gre v Sapramiškin sklad – za otroke posebnimi potrebami. Z nakupom boste pomagali do fizioterapije, medicinskega pripomočka ali psihosocialne pomoči, ki jih nujno potrebuje, a jih starši ne zmorejo plačati.
 
Več informacij dobite na www.zpms.si ali pišite anja.vogric@zpms.si
 

Copati so tako ali drugače zabavni.

Katja Poljanec
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...