Pojdi na glavno vsebino

Izdelek slovenske obrti

4. september 2015

Izdelek slovenske obrti

Vsi Brodi izdelki se od letošnjega junija ponašajo tudi z nazivom "Izdelek slovenske obrti". Kar pomeni, da so prav vsi narejeni v naši delavnici v Tržiču. Znamko "Izdelek slovenske obrti" nam je podelila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Zakaj je takšna oznaka sploh pomembna? V zadnjem času se stopnjuje vdor usnjenih izdelkov iz bližnjega vzhoda in neposredno ogroža domače kvalitetne proizvode. Zato so člani Sekcije tekstilcev pri OZS registrirali novo kolektivno znamko. Namen kolektivne znamke s sloganom »Izdelek slovenske obrti« je, da bi na ta način opozorili na izdelke domačih obrtnikov in informirali potrošnike o slovenskem izdelku in promovirali obrt. Z jasnim označevanjem svojih izdelkov člani torej zagotavljajo nakup proizvodov, ki so jih izdelali.   

Izdelovanje kvalitetnih usnjenih izdelkov iz preverjenih materialov je za nas največja prioriteta. Velik poudarek dajemo kakovosti in dizajnu, saj želimo izdelovati najboljše usnjene izdelke v Sloveniji. Motivi in barvne kombinacije na naših izdelkih so edinstveni in unikatni. Prav vsi naši izdelki imajo vtisnjen logotip Brodi.

Unikatni usnjeni izdelki Brodi so izdelki z dolgoletno tradicijo, narejeni v Sloveniji (v Tržiču) in imajo poleg znamke »Izdelek slovensk obrti« tudi certifikat kakovosti DUO (domača in umetnostna obrt), podeljen s strani OZS. Naše copate lahko kupite v spletni trgovini www.brodi.si, v naši trgovini v Tržiču, na Brodi stojnicah ter v nekaterih trgovinah po Sloveniji.

Hvala za hitrost in učinkovitost! Uspešno delo še naprej!

Valerija Kokalj
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...