Pojdi na glavno vsebino
Mamice so priskrbele 15% popusta s kodo MAMI

Brodi izdelki imajo certifikat DUO

29. oktober 2014

Brodi izdelki imajo certifikat DUO

Za večino naših izdelkov imamo certifikat DUO - t.j.izdelek umetnostne obrti, ki nam ga je podelila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Pri odločitvi za svojo dejavnost pred 20 leti smo sledili družinski tradiciji. Pred časom pa smo začeli izdelovati unikatne usnjene izdelke in izdelke malih serij. Velik poudarek dajemo kakovosti in dizajnu, saj želimo izdelovati najboljše usnjene izdelke v Sloveniji. Motivi in barvne kombinacije na naših izdelkih so edinstveni in unikatni, predvsem pa je zelo pomembno, da so prav vsi narejeni v naši domači delavnici. Naše izdelke smo dali v presojo tudi sekciji za domačo in umetnostno obrt Obrtne zbornice Slovenije, ki nam je na podlagi ocenjevanja strokovne komisije, podelila certifikat domače in umetnostne obrti DUO.

Kaj o ocenjenjevanju izdelkov DUO pravijo na Obrtni zbornici Slovenije: Domače in umetnostne obrti (DUO) predstavljajo danes v vseh evropskih državah pomemben segment identitete in razpoznavnosti posameznih držav in narodov. Pri tem pa ne gre le za ohranjanje neke dejavnosti. Razvita gospodarstva namenjajo DUO ustrezne stimulacije in z mnogimi ukrepi, tudi finančnimi olajšavami, poskrbijo, da se ta segment narodne ustvarjalnosti  primerno razvija tudi v donosno področje malega gospodarstva. Slovenija je skoraj na vseh področjih tega delovanja na spodnjem robu evropske lestvice, četudi je doseženo nekaj stvari, ki nam jih zavidajo tudi v svetu. To velja na primer za dobro urejen sistem strokovnega vrednotenja izdelkov DUO, s katerim so povezane določene ugodnosti pri registraciji dejavnosti in označevanje kvalitetnih izdelkov z nalepko, ki nosi številko izdanega certifikata strokovne komisije.

unikat, certifikat, modni dodatki, umetnostna obrt

p.s. japanke, katere ste mi naredili po naročilu so pa TOP TOP,...če se spomente, sem naročila z bleščicami in res sem max zadovoljna. Hvala še enkrat.Izvolite,....z veseljem in vedno le dobra beseda za vas,..lahko verjamete. Lep dan.

Anita Pišek
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...