Pojdi na glavno vsebino
Akcija Skupaj ceneje + brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Postali smo spletni trgovec leta v kategoriji oblačila in obutev

20. november 2014

Postali smo spletni trgovec leta v kategoriji oblačila in obutev

S ponosom se od danes naprej predstavljamo z nazivom spletni trgovec leta v kategoriji oblačila in obutev, ki nam ga je na konferenci spletni trgovec leta podelil Ceneje.si.

"Nad priznanjem smo zelo navdušeni, saj je to potrditev, da delamo dobro in da so naše stranke zadovoljne. Seveda pa bomo še naprej stremeli k napredku in izboljšavam. Zelo pomembno je, da je organizator Spletnega trgovca leta v analizo vključil več komponent in nas preveril na več nivojih, tako da so rezultati resnično realni," je povedal Marko Brodar, direktor podjetja Brodi. Spletni trgovec leta je sicer največji slovenski raziskovalni projekt na področju spletne prodaje. V sklopu projekta potekajo analize mnenj in želja slovenskih kupcev glede spletnih trgovin, v katerih nakupujejo. Na podlagi teh mnenj in dodatnih analiz spletni trgovci pridobijo rezultate, poročila in nasvete, s katerimi lahko izboljšajo svoje poslovanje in spletno prodajo, s tem pa prispevajo tudi k hitrejšemu in kvalitetnejšemu razvoju spletnega nakupovanja v Sloveniji.

"Spletni trgovec leta je za kvaliteto spletnih trgovin in spletnih predstavitev zelo pomemben. Še več trgovcev bi moralo sodelovati in se truditi izboljšati svojo spletno predstavitev. Tiste, ki smo sodelovali pri projektu, nas je še bolj motiviral k strokovnosti in kvaliteti ponudbe. In če je rezultat to, da potrošnik dobi več, bo zaupanje v spletni nakup vse večje. In tega si želimo prav vsi spletni prodajalci," je še dodal Marko Brodar.

Analiza je sestavljena iz treh delov

Analiza je sestavljena iz treh delov. Prvi je glas ljudstva (v izvedbi partnerja projekta Valicona) Glavni del skupne ocene podajo spletni kupci, ki preko anket ocenjujejo svoje izkušnje z nakupi v različnih spletnih trgovinah. Leta 2012 je v projektu sodelovalo več kot 13.000 spletnih kupcev. Drugi del je analiza spletne strani (v izvedbi ekipe portala Ceneje.si): preglednost in splošna uporabnost spletne strani, standardi oz. lastnosti spletne strani, hitrost, zanesljivost in varnost pri izvedbi naročil ter celotna izkušnja in všečnost. Tretji del pa je ocena strokovne komisije. 

Spletni trgovec leta 2014 je spletna trgovina Mimovrste.com

Spletni trgovec leta 2014 je spletna trgovina Mimovrste.com, najboljša po izboru ljudstva pa je trgovina Ličila.si. V kategoriji avto-moto je nagrado prejela trgovina Silux.si, v kategoriji dom in vrt je zmagala spletna trgovina Conrad.si, zmagovalka v kategoriji erotika pa je bila trgovina Skrivnosti.si. Spletna trgovina Malinca.si je zmagala v kategoriji hrana in pijača, v kategoriji igre in igrače je slavila trgovina Funky.si, spletna stran Beseničar.si pa je slavila v kategoriji IT. V kategoriji lepota in zdravje je zmagala Ecco-verde.si, trgovina Brodi.si je zmagala v kategoriji oblačila in obutev, v kategoriji pisarna in šola pa je nagrado prejela spletna trgovina Printink.si. Spletna stran Extremevital.com je slavila v kategoriji šport, Gizzmo.si je zmagala v kategoriji telefonija, Mimovrste.com pa je nagrado prejela tudi v kategoriji spletni nakupovalni center.

Danes so nam dostavili copate. Krasni so. Res lepa izdelava. Se še oglasim s kakšnim naročilom.

Marjana Kalan