Pojdi na glavno vsebino
BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 30€. Koda: NIPOSTNINE30

Sandali

4 izdelki

Razvrsti po:

SANDALI

Z ženskimi sandali znamke Brodi boste v dan zakorakale z lahkotnejšim korakom in boljše volje.
Prepričani smo, da boste med izbranimi modeli našle tudi tistega, ki bo pravi za vas! V našem podjetju se vsak dan znova trudimo, da uspešno združujemo kakovost in edinstvenost naših izdelkov s hitro spreminjajočimi se trendi na trgu obutve. Tako boste z našimi sandali vedno v stiku z zadnjimi modnimi zapovedmi poleg tega pa boste uživale tudi v udobju zaradi katerega vam bo še tako dolg in naporen dan minil nekoliko hitreje.

KAKOVOST – NAŠA PRIORITETA PRI IZDELAVI SANDAL

Tako kot pri vseh naših izdelkih je tudi pri sandalih naša vizija povezana s tem, da za vas in vaše noge izdelamo najboljšo obutev, v katerih vas tudi po večurni hoji ali stanju ne bodo bolele noge. Naši ženski sandali vam bodo služili dolgo in jih boste želeli zamenjati zaradi novih modnih smernic in ne le zato, ker se vam bo po eni sezoni uničili. Tako zgornji kot spodnji del sandal sta narejena iz naravnega usnja, ki je najprimernejši material za vaše noge, saj omogoča dihanje kože in preprečuje potenje nog, kar je predvsem zaželeno v poletnih mesecih. Podplat pa je narejen iz gume, ki vam omogoča stabilnost, kar je še dodatna prednost. Pri izdelavi se naslanjamo na družinsko tradicijo, po kateri obutev izpod naših rok nastaja že več desetletij.
Naši izdelki so namenjeni nošenju za dalj časa, kar je še dodatna prednost v razmerju med kakovostjo in ceno. Poleg tega se naši izdelki ponašajo z nazivom ''Izdelek slovenske obrti'', ki pomeni, da so sandali narejeni v naši delavnici v Tržiču in z njihovim nakupom prispevate delček k ohranjanju slovenskega gospodarstva.

PRIVLAČEN IZGLED BRODI SANDAL

Naš cilj je ustvariti izdelke, ki bodo blizu mladim gospodičnam, kot tudi ženskam, ki so v zrelih letih in ostajajo mlade po srcu. To želimo doseči preko kombinacij različnih barv in vzorcev, ki popestrijo vaš celoten videz in še poudarijo vašo unikatnost. Naš namen je, da bi z našimi izdelki dosegli polno mero samozavesti in sproščenosti. Ni obvezno, da ženska obuje sandale s peto, da sije v svoji lepoti, dovolj je, da svoj stil dopolni z unikatno obutvijo. V ponudbi sandal tako ponujamo bolj klasične modele v beli in črni barvi ali pa kombinaciji več različnih barv, do izdelkov v bolj drznih in izstopajočih barvah. Dodatna prednost je, da izdelujemo tako obutev za tiste, ki potrebujejo manjše čevlje (35/36) kot tudi za tiste, ki po navadi težje najdejo ustrezno številko (43/44). Velik poudarek je tudi na dizajnu, ki naše izdelke razlikuje od konkurence na trgu, saj želimo izdelati najboljšo obutev v Sloveniji.
Sandali Brodi bodo popestrili še tako težak in dolgočasen dan, saj vam bo že njihovo udobje olajšalo preživljanje dneva. Poleg tega pa bo njihov unikatni dizajn poskrbel, da se boste počutili bolj posebne in vas zato napolnil z energijo, s katero boste brez težav samozavestno premagale vsako oviro.

Brodi copati so res zakon, imamo jih vsi v družini, pa tudi za darila sem jih že kupila. Hčerka res šminkira s srebrnimi copatki v vrtcu tako, da bo božiček tudi tokrat moral prinesti PEPA brodike:)

Anja Grabner
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...