Pojdi na glavno vsebino

Bosonogi otroški pralni copati 16-37

Ko bo vaš otrok obul Brodi pralne copate, bo najprej občutil mehkobo in vpojnost inovativnega materiala, ki je okolju in koži prijazen. Ko se bodo nogice potile, bodo copatki hitro vpili vlago stopala in se tudi izredno hitro posušili. S tem boste poskrbeli za suhost stopal in najbolj občutljive tipe kože. 

Pralni copati so zasnovani z mislijo za trajnostno uporabo, saj jih lahko perete v stroju na 40 stopinj C znova in znova… Še več, posušite jih lahko tudi v sušilnem stroju, seveda na program za občutljivo perilo. Tako bodo spet hitro obuti nazaj na otroških nogicah.

Podplat ne drsi, zato so primerni tudi za vrtec in športne dejavnosti otrok. 

74 izdelkov

Razvrsti po:

Že od samega začetka. ko takrat 9 mesečna hči Pika zaradi fizioterapije ni smela nositi nič drugega, razen naših copatk , stremimo k izdelavi obutve, ki je najbolj primerna za zdrav razvoj malčkovih stopal. Zato smo kot družina, skupaj s fizioterapevti še nadgradili in izboljšali model otroških copatk, ki so najbližja primerjava občutku bosih nog. Pri obdelavi  te surovine so izpolnjene najstrožje zahteve, da ne bi škodovali otroški koži. Podplat ne drsi, zato so zelo primerni za vrtec in ostale športne dejavnosti. Vemo, kako hitro otroci umažejo svoja oblačila in obutev, zato je pomembno, da so tudi copati pralni. 

Obljubljamo vam, da je naša obutev najboljša za vaše otroke.

Z ženo sva mnenja, da Brodi od vedno skrbi za edinstvene in atraktivne dizajne, zato tudi pralni copatki niso samo potiskani, ampak tudi okrašeni z raznimi našitimi motivi in okrašeni z barvnimi šivi naših pridnih šivilj.

Najlepša hvala, sem prejela copate in so super!

Kornelija Govedič