Pojdi na glavno vsebino

Pravila nagradne igre

Nagradna anketa

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni anketi glasovanje za izdelek meseca

1. člen

SPLOŠNE DOLOČBE

 - Ta pravila določajo način izvedbe nagradne ankete, ki se izvaja na spletni strani www.brodi.si.

- Organizator nagradne ankete je Brodi - Marko Brodar s.p., Trg svobode 24, SI-4290 Tržič.
- Sodelovanje v nagradni anketi je brezplačno.

- Pravila nagradne ankete so v celoti objavljena na spletni strani www.brodi.si 

2. člen

TRAJANJE Nagradne ankete

 - Nagradna anketa traja do vključno 4. novembra. Komisija, sestavljena iz dveh zaposlenih podjetja Brodi - Marko Brodar s.p., bo izžrebala nagrajence v roku enega tedna po preteku nagradne ankete.

3. člen

POGOJI SODELOVANJA

- V nagradni anketi lahko sodelujejo rezidenčni uporabniki (fizične osebe) s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo in upoštevajo te pogoje sodelovanja.

- Če je izžrebanec katere koli nagrade mladoletna oseba, lahko v njenem imenu nagrado prevzame njen zakoniti zastopnik.

- V nagradni anketi ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Čevljarstvo Brodi - Marko Brodar s.p. ter njihovi najbližji sorodniki.

4. člen

NAČIN SODELOVANJA V Nagradni anketi

 - V času od 26. oktobra do vključno 4. novembra 2018 poteka nagradna anketa na spletni strani www.brodi.si

- Sodelujoči mora za sodelovanje v nagradni anketi glasovati za svoj najljubši izdelek ter vpisati svoje osebne podatke ter delujoč elektronski naslov.

-  Ob prijavi sodelujoči dovoljuje uporabo svojih kontaktnih podatkov za možnost kakršne koli oblike nadaljnje komunikacije s strani organizatorja nagradne ankete. Prijave z neresničnimi osebnimi podatki bodo neveljavne in izločene iz nagradne ankete. V nagradni anketi lahko sodelujoči s posameznim elektronskim naslovom sodeluje samo enkrat.

5. člen

NAGRADE

- V roku enega tedna po zaključku nagradne ankete bo komisija izmed vseh odgovorov izžrebala nagrajence.

- Nagrad je več:  3x zmagovalni copati (oba para). Izžrebanci bodo obveščeni po elektronski pošti. 

- V kolikor se nagrajenec v osmih dneh od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne bo odzval in podjetju Čevljarstvo Brodi - Marko Brodar s.p. posredoval vseh zahtevanih podatkov, vključno z davčno številko, lahko organizator izžreba novega nagrajenca ali se odloči, da nagrade ne podeli.

- Nagrade niso izplačljive v denarju. Organizator bo od nagrad obračunal in plačal ustrezne davčne obveznosti/dajatve v skladu z veljavnimi predpisi. 

- Izžrebancem se po Zakonu o dohodnini bruto vrednost nagrade všteva v davčno osnovo nad vrednostjo nagrade nad 42 evrov neto. 

- Dobitniki nagrad lahko nagrado prevzamejo osebno v poslovnih prostorih v okviru delovnega časa podjetja, pri čemer sami krijejo morebitne potne stroške. Lahko pa jim organizator nagrado pošlje po pošti, pri čemer bo organizator kril stroške poštnine. Ob osebnem prejemu in prevzemu nagrade se mora vsak nagrajenec identificirati z osebnim dokumentom. 

6. člen

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/04 s spremembami) ter z uredbo GDPR. Vse v zvezi z varovanjem osebnih podatkov imamo zapisano v politiki zasebnosti- Sodelovanje udeleženca v nagradni anketi se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/04 s spremembami), da organizator nagradne ankete (Brodi - Marko Brodar s.p., Trg svobode 24, SI-4290 Tržič) hrani podatke udeleženca ter jih uporabi za namen obveščanja o novostih, morebitnih akcijah, posebnih ugodnosti in ponudb oziroma kakršnihkoli ostalih vsebin, povezanih z organizatorjem nagradne ankete. Pridobljene osebne podatke bo organizator skrbno varoval in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter samo za namen, za katerega so pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni tudi za obračunavanje akontacije dohodnine v primeru, da je do tega prejemnik zavezan. Organizator se obvezuje, da bo podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

- Sodelujoči lahko pri prijavi v nagradno anketo z dodatno kljukico potrdi še, da da sodelujoči dovoljuje uporabo svojih podatkov za pošiljanje nadaljnjih promocijskih sporočil podjetja Brodi - Marko Brodar s.p. in podaja tako soglasje. To je ločeno soglasje od tistega, kjer se strinja s pogoji nagradne ankete in ga ni obvezno podati za sodelovanje v nagradni anketi. Sodelujoči lahko v vsakem trenutku prekliče to dovoljenje. 

- Izžrebanci nagradne ankete dovoljujejo fotografiranje za promocijske aktivnosti podjetja Brodi - Marko Brodar s.p.. in se strinjajo, da se njihova fotografija objavi na spletni strani www.brodi.si ter v elektronskem sporočilu do vseh sodelujočih v nagradni anketi.

7. člen

KONČNE DOLOČBE

- Organizator nagradne ankete lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradni anketi. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

8. člen

REKLAMACIJE

  • Morebitne reklamacije v zvezi z nagradno anketo ali nagradami lahko pošljete na spletni naslov info@brodi.si ali pokličete na telefonsko številko 04 592 34 00.

Navdušena sem nad vašimi copatki, ker so res super mehki in kljub usnju kar rastejo z otrokom. Še tako naprej!

Katarina Keržišnik Križnar
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...