Pojdi na glavno vsebino
Akcija Skupaj ceneje + brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Pasovi


Posebej priporočamo

Usnjeni pasovi za hlače nimajo le praktičnega namena, temveč so tudi popoln modni dodatek - tako za ženske kot za moške. Ne predstavlja namreč le odlične popestritve garderobe, temveč lahko tudi optično loči oblačila zgornjega dela od hlač ali krila. Lahko ga kombinirate z obutvijo ali pa z živimi barvami ustvarite zanimiv kontrast.

Usnjeni pasovi so popolni modni dodatek za vse priložnosti.

Pri Brodiju smo poskrbeli, da boste na svoj račun prišli prav vsi ljubitelji usnjenih pasov, od pristašev enobarvne klasike do tistih, ki si želite nekaj edinstvenega …

Zakaj usnjeni pasovi Brodi?

Brodijevi usnjeni pasovi so ročno izdelani v naši delavnici v Sloveniji, za njihovo proizvodnjo pa uporabljamo zgolj najkakovostnejše pravo usnje. Od množice podobnih izdelkov na trgu se zato razlikujejo po izjemni kakovosti. Pasovi, izdelani iz poceni usnja, lahko že po nekaj uporabah pričnejo bledeti, lahko pa tudi razpokajo. 

Pri Brodiju pa za zagotavljanje najvišje kakovosti ne uporabljamo le prvovrstnih materialov, temveč tudi sodobne načine izdelave, ki jih oplemenitimo s skrbnostjo, predanostjo in izkušnjami. Rezultat so izdelki, ki jih lahko brez težav uporabljate dolga leta, saj bodo obdržali svoj prvoten izgled in brezhibno opravljali svojo nalogo.

Brodi prav tako z veseljem poskrbi, da vaši usnjeni pasovi nikoli niso predolgi! Vsak pas lahko namreč na vašo željo dodatno skrajšamo (najmanjša serijska dolžina tako ženskih kot moških modelov znaša 115 cm), zelo preprosto pa to storite tudi sami.

Brodi je sinonim za slog!

Ker pa se zavedamo, da zgolj kakovost ni dovolj, da vas prepričamo, smo pri Brodiju razvili tudi povsem unikatno modelno paleto. Ta obsega:

  • usnjene pasove v klasičnih odtenkih (črna, rjava itd.);
  • igrive usnjene pasove v živih barvah, kot sta rumena in svetlo zelena;
  • edinstvene usnjene pasove s povsem samosvojimi vzorci (tako moškimi kot ženskimi), s katerimi boste popestrili prav vsako kombinacijo oblačil!

Razglejte se po naši spletni ponudbi

Naši mojstri ves čas zbirajo nove ideje in za vas snujejo vznemirljive nove vzorce ter dizajne, zato redno spremljajte ponudbo in ostanite na tekočem z novostmi. Poleg zimzelenih uspešnic boste vedno našli še kaj svežega in vznemirljivega.

Iščete še kaj?

V Brodijevem svetu vas ne čakajo le odlični usnjeni pasovi za vse priložnosti, temveč tudi odrasli in otroški copati, unikatne torbice in denarnice.

Ker verjamemo, da si prav vsak zasluži nekaj posebnega, nudimo tudi copate po naročilu, ki jih opremimo z napisi in motivi po vaših lastnih željah!

Prav vsi izdelki se ponašajo z oznako "Izdelek slovenske obrti", saj so narejeni v naši delavnici v Tržiču, zaznamuje pa jih več desetletij usnjarskih in oblikovalskih izkušenj.

Nakup brez skrbi

Nakup usnjenega pasu pri Brodiju ni le enostaven, temveč tudi popolnoma varen. Nismo le zaupanja vredni trgovci, temveč nas odlikujeta tudi fleksibilnost in vrhunska poprodajna podpora.

Če ob prejemu naročila slučajno ugotovite, da ste naročili napačen pas, ga lahko brez težav vrnete in z veseljem vam ga zamenjamo!

Če na pasu opazite poškodbo, napako ali morda celo znake obrabe, vam je Brodi “servis” vedno na voljo! Z veseljem bomo pregledali izdelek, določili izvor težave in našli najboljšo rešitev.

Pripravljeni, da združite vrhunski stil in kakovost? Vaš sanjski usnjeni pas je le nekaj klikov proč! Naj ne krasi le naše strani, temveč tudi vaše hlače.

Najlepša hvala za tako prelepe copatke, juhu, zdaj jih bom lepo nosila. Z vašimi copati sem zelo zadovoljna in presrečna da jih imam :)

Šejla Varcar