Pojdi na glavno vsebino
Akcija -10% na japonke in ortopedske natikače s kodo SONČNIH10

Copati

 


Posebej priporočamo

Hišni copati

Hišni copati so eno izmed redkih obuval, ki jih nosimo vsak dan - bodisi poleti ali pozimi. Poleti na noge raje nataknemo udobne hišne copate, iz naravnih materialov, ki dihajo in preprečujejo potenje stopal. V zimskem obdobju, ko mraz potrka na vrata našega doma, pa noge pred podhladitvijo obvarujemo s toplimi krznenimi copati. Takšni copatki nam dajejo občutek domačnosti, saj ob njihovem nošenju pozabimo na nizke temperature, ki jih je prinesla v mraz odeta zima.

V ponudbi Brodi copat najdete ponudbo tako za mrzle, kot tudi za tople dni. Za najmlajše pa smo pripravili tudi krznene vložke, ki jih enostavno vstavite v običajne usnjene Brodike in vaši otroci lahko svoje najljubše copate nosijo v vseh štirih letnih časih.

Prednost naših copat je, da so narejeni iz naravnih in koži prijaznih materialov. Naše kvalitetno usnje, omogoča prehajanje vode in tako z Brodi copati lahko pozabite na občutek mokrih nog. Zaradi prožnosti usnja, se bodo naši copati prilagodili obliki vaše noge in poslovite se lahko od premajhnih ali prevelikih copat, ki so se vam med hojo sezuvali in potencialno vodili v nevaren padec. Pri udobni in varni hoji pomaga tudi nedrseč podplat iz gume, ki preprečuje zdrse na različnih talnih podlagah.

Copatke izdelujemo na podlagi dolgoletne družinske tradicije in izkušenj, zato jih boste lahko nosili dlje časa kot običajne copate iz blaga, ki se po eni sezoni hitro začnejo trgati. Ponujamo vam širok spekter številk od najmanjših otroških številk do tistih največjih, ki jih v fizičnih trgovinah težko najdete.

Unikatni copati

Naši kupci svoje Brodi copate prej zamenjajo z željo po novi unikatni kombinaciji, kot pa da bi jih zaradi uporabe uničili. Ravno zato se neprestano trudimo dodajati nove kreative in dizajne po zadnjih trednih in s pridihom modnih muh zadnjega obdobja. Unikatni copati Brodi bodo s svojo barvno popestritvijo dali piko na i vašemu stilu. Dizajni se razlikujejo za moške copate, ženske copate in otroške copate Brodike, zato bo čisto vsak našel par usnjenih copat po svojih željah in okusu.

Personalizirani hišni copati z imenom ali napisom

Za posebne priložnosti smo pripravili tudi dizajn personaliziranih copat z imenom, napisom ‘’najboljša mami’’ ali ‘’najboljši ati’’, edinstvene copate za krst novorojenca ali novorojenke in številne darilne pakete s kompleti hišnih copat za celo družino. Paketki so tudi tematsko obarvani in jih lahko kupite ob edinstvenih praznikih kot so valentinovo, gregorjevo, dan žena, materinski dan ali pa za božič.

Kontaktirate nas lahko tudi za izdelavo copat po vaših željah, z veseljem se bomo potrudili, da boste na svoje copate ponosni in da boste komaj čakali, na vrnitev domov ter menjavo težkih in neudobnih čevljev za unikatne personaliziran copate. Življenje je prekratko za dolgočasne copate. Zato svoje stare copate hitro zamenjajte za nove, unikatne Brodi copatke iz naše pestre barvne ponudbe.

Copati so lepši,kot smo si lahko predstavljali.Bodoča prvošolka zelo zadovoljna.

Anja Mauko