Pojdi na glavno vsebino

Denarnice

Čeprav je plačevanje s pametnim telefonom ali uro tudi na naših blagajnah vse pogostejši prizor, tako ženske kot moške denarnice zagotovo še nekaj časa ne bodo šle iz mode. Denarnica namreč nima le praktične funkcije, temveč je hkrati tudi izvrsten modni dodatek, ki zaokroži vsak slog - od mladostno razigranega do poslovno uglajenega.

Prav zato pri Brodiju nudimo denarnice za vsak okus in stil oblačenja. Tu so prefinjene velike denarnice za nežnejši spol, praktične male denarnice za moške, ki imajo vedno premajhne žepe, ter priročne drobižnice in toaletke za hiter skok do bližnjega kioska ali pekarne.

Zakaj Brodi denarnice

Usnjene denarnice Brodi zaznamujejo kakovost, tradicija ter inovativen dizajn, ki ustaljene smernice igrivo nadgrajuje s svežimi barvami in vzorčki. Toda ponuditi imamo še veliko več …

  • Kakovost zagotavljamo s skoraj stoletje trajajočimi izkušnjami na področju obdelave usnja
  • Vse Brodi denarnice so plod slovenskega znanja in nastajajo v naši delavnici. Zato nosijo naziv "Izdelek slovenske obrti".
  • Vsi naši izdelki so iz naravnega usnja visoke kakovosti, ki je dolgo obstojno in zelo vzdržljivo.
  • Ker usnjene denarnice oblikujemo sami, je prav vsak model unikaten.

S široko ponudbo izdelkov se približamo vsem generacijam.


Tako kot vsi produkti v naši ponudbi se tudi Brodijeve denarnice in drobižnice ponašajo s CERTIFIKATOM DOMAČE UMETNOSTI IN OBRTI, ki ga podeljuje Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.
Če se vam pripeti nezgoda, vam Brodi izdelke z veseljem tudi POPRAVIMO.
Ste naročili napačno denarnico? Ste si premislili in bi raje izbrali drug model? Fleksibilnost je ena od naših ključnih vrlin, zato blago z veseljem zamenjamo!

Denarnice Brodi za vse priložnosti!

Naša ponudba denarnic je tako raznolika, da boste v njej zlahka našli izdelek po svojem okusu ali popolno darilo za koga od svojih najdražjih. Izdelke sicer delimo na 3 skupine, in sicer ženske denarnice, moške denarnice ter drobižnice in toaletke.

Porocno darilo je super. Mladoporočenca sta bilazelo zelo vesela in navdušena nad darilom. Ko sta si copatke bolj podrobno ogledala in ugotovila, da so zelo precizno in z dušo narejeni, sta bila čisto prevzeta in več kot zadovoljna. Tudi jaz vas moram pohvaliti in vam dati več kot oceno 10. Hvala za tako lepe copate.

Rebeka Štefančič