Pojdi na glavno vsebino
Mamice so priskrbele 15% popusta s kodo MAMI

Postali smo Spletni trgovec leta 2014 v kategoriji Oblačila in obutev

24. december 2014

S ponosom se od danes naprej predstavljamo z nazivom Spletni trgovec leta 2014, ki nam ga je na dogodku ob zaključku projekta STL 2014 podelil Ceneje.si.

Spletni trgovec leta 2014 v kategoriji Oblačila in obutev

Nad priznanjem smo zelo navdušeni, saj je to potrditev, da delamo dobro in da so naše stranke zadovoljne. Seveda pa bomo še naprej stremeli k napredku in izboljšavam. Zelo pomembno je, da je organizator Spletnega trgovca leta v analizo vključil več komponent in nas preveril na več nivojih, tako da so rezultati resnično realni.

Spletni trgovec leta je največji slovenski raziskovalni projekt na področju spletne prodaje.

V sklopu projekta potekajo analize mnenj in želja slovenskih kupcev glede spletnih trgovin, v katerih nakupujejo. Na podlagi teh mnenj in dodatnih analiz spletni trgovci pridobijo rezultate, poročila in nasvete, s katerimi lahko izboljšajo svoje poslovanje in spletno prodajo, s tem pa prispevajo tudi k hitrejšemu in kvalitetnejšemu razvoju spletnega nakupovanja v Sloveniji.

Spletni trgovec leta je za kvaliteto spletnih trgovin in spletnih predstavitev zelo pomemben. Še več trgovcev bi moralo sodelovati in se truditi izboljšati svojo spletno predstavitev. Tiste, ki smo sodelovali pri projektu, nas je še bolj motiviral k strokovnosti in kvaliteti ponudbe. In če je rezultat to, da potrošnik dobi več, bo zaupanje v spletni nakup vse večje. In tega si želimo prav vsi spletni prodajalci.

Več o projektu: www.spletnitrgovecleta.si

Zanesljiv trgovec 2014

Ob zmagi za spletnega trgovca leta v kategoriji Oblačila in obutev smo prejeli tudi naziv Zanesljiv trgovec 2014. Zaslužili smo si ga z izpolnjevanjem določenih določenih pogojev. Pri tem se preverja tehnična zanesljivost spletne trgovine ter zanesljivost poslovanja našega podjetja.

Zanesljiv trgovec 2014

Kdo lahko postane Zanesljiv trgovec?

Najlepša hvala, sem prejela copate in so super!

Kornelija Govedič
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...