Pojdi na glavno vsebino

Nazaj v vrtec in šolo!

26. avgust 2015

Ste se v zadnjem hipu spomnili, da so vašim otrokom stari copati premajhni?

Brodi copatarica in njena ekipa je ta teden izredno pridna in delavna. Tudi vi, naše cenjene stranke, ste zelo pridni z naročili, zato se Brodi copatarica zelo trudi, da bo uspela izpolniti vse vaše želje. Zato vam sporočamo pomembno novico. Za naročila, ki bodo oddana še danes (26. avgust), vam skorajda upamo obljubiti, da jih boste prejeli do začetka vrtca oz. šole. Za tiste, ki boste naročili jutri ali naslednje dneve, jih boste prejeli prihodnji teden takoj, ko bo to možno. Lahko pa nas tudi pokličete na 04 592 34 00 in preverite, če so tisti, ki jih želite, na zalogi. Če so na zalogi, jih bomo čimprej oddali na pošto in upamo, da jih boste prejeli do začetka šole. Če niso, pa boste morali malce počakati. Brodi copatarica in njena ekipa se vam zahvaljuje za razumevanje :-)

Unikatni otroški copati, ki ne drsijo in mladim nogicam omogočajo normalen razvoj. Izdelani v Sloveniji iz kvalitetnega in preverjenega usnja! Razveselite vaše najmlajše z barvitimi motivi, malce večje otroke pa s črtami in drugimi motivi. Brez skrbi, Brodi copate bodo zagotovo nosili!
Brodike za najmlajše http://www.brodi.si/copati/otroski-copati/, šolski copati za malo večje otroke http://www.brodi.si/copati/solski-copati/ in copati za majhne in velike mulce http://www.brodi.si/copati/copati-za-mulce/ .  

Pestra izbira otroških copat za vrtec in šolo, je pri Brodiju obogatena s posebno ponudbo otroških copat po naročilu - otroci si sami izberejo napis in/ali motiv. Tako copate povsod lažje najdejo in jih ne zamenjajo z drugimi. Pokukajte na http://www.brodi.si/copati/copati-z-napisom-in-motivom/

BRODI še enkrat najlepša hvala za darilo. Copatki so že v uporabi. In naravnost prečudoviti so...spomladansko poletni. Pa še pikapolonica mi bo srečo prinašala.

Polona Rak
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...