Pojdi na glavno vsebino

Dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Dostava v tujino je mogoča tako, da pri vpisu države izberete željeno državo.

Stroški dostave

Pri nakupu izdelkov v skupni vrednosti nad 90 € je dostava brezplačna.

Pri nižjih vrednostih naročil so stroški dostave odvisni od teže naročenih izdelkov in izbranega načina plačila.

Teža Cena
(plačilo po povzetju ali PayPal)
Cena
(ostali načini plačila)
do 0,19 kg 3,99 € 2,99 €
nad 0,20 kg 4,99 €
 3,99 €

Cene vključujejo DDV.

Cena za dostavo v tujino, se določi avtomatsko glede na izbrano državo, v katero želite prejeti paket. 

Čas dostave

Naročeno blago oddamo v dostavo v roku, ki je zapisan pri posameznem izdelku, po prejetju naročila in plačila. Naročila oddana do 12.00 ure, se štejejo, da so oddane v istem delovnem dnevu.  Dostavo v našem imenu opravlja Pošta Slovenije. Ko je blago odpremljeno, vas o tem obvestimo po elektronski pošti in s kratkim SMS na vaš mobilni telefon, če ste ga vpisali.

Za izdelke, ki zahtevajo daljši čas izdelave se čas dostave podaljša za predviden rok izdelave, ki je naveden pri vsakem izdelku, ki v tistem trenutku ni na zalogi. V primeru daljšega zamika dostave vas bomo o tem obvestili telefonsko ali preko elektronske pošte.

V primeru naročila več izdelkov z različnimi statusi zaloge in dobavnimi roki, bomo naročilo izvršili takrat, ko bodo na zalogi vsi naročeni izdelki.

V primeru zamude pri dobavi enega ali več izdelkov iz naročila, vam bomo te izdelke poslali naknadno, izdelke iz zaloge pa takoj. V tem primeru prevzamemo stroške dvojnega pošiljanja.

Pošiljke, poslane v tujino, bomo oddali v dostavo pod redno dostavo in ne prednostno.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko tudi osebno prevzamete na naslovu Brodi, Marko Brodar s.p., Za Mošenikom 9, 4290 Tržič. Kdaj bo blago pripravljeno, vas bomo obvestili preko elektronskega sporočila ali vaše kontaktne telefonske številke.

Najlepša hvala za prelepe copatke. Darilo je prišlo že zjutraj in ravno pravi čas :-)

Mojca Kralj