Pojdi na glavno vsebino

Tudi letos smo prejeli značko Zanesljiv trgovec!

5. december 2015

Projekt Spletni trgovec leta je največja raziskava spletnih nakupovalnih navad v Sloveniji, ki jo izvajata partnerja Ceneje d.o.o. in Valicon.

Projekt Spletni trgovec leta je največja raziskava spletnih nakupovalnih navad v Sloveniji, ki jo izvajata partnerja Ceneje d.o.o. in Valicon. Za naziv Spletni trgovec leta se je potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev je prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev. Splošno zmago si je prislužila spletna trgovina Malinca, medtem ko so kupci največ glasov namenili portalu Moje-lece.si. Brodi pa je postal Zanesljiv trgovec 2015! 


Značka Zanesljiv trgovec na podlagi različnih kriterijev potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja. V okviru pridobivanja značke se pri spletnem trgovcu preverja izpolnjevanje kriterijev zanesljivosti in varnosti storitev ter mnenja spletnih kupcev, ki izražajo ustrezno raven uporabniške izkušnje. 
Hvala za zaupanje, zagotovo se bomo trudili tudi v prihodnje! 

Najprej naj pohvalim vaše Brodike - naš sine jih nosi že vse od prvih korakov. Ker pa nogica pridno raste, je spet napočil čas da kupimo nove. Z vašimi copatki smo zelo zadovoljni in bomo veseli uporabniki še naprej. :)

Eva Oblak
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...