Pojdi na glavno vsebino

Tudi letos smo prejeli značko Zanesljiv trgovec!

5. december 2015

Projekt Spletni trgovec leta je največja raziskava spletnih nakupovalnih navad v Sloveniji, ki jo izvajata partnerja Ceneje d.o.o. in Valicon.

Projekt Spletni trgovec leta je največja raziskava spletnih nakupovalnih navad v Sloveniji, ki jo izvajata partnerja Ceneje d.o.o. in Valicon. Za naziv Spletni trgovec leta se je potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev je prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev. Splošno zmago si je prislužila spletna trgovina Malinca, medtem ko so kupci največ glasov namenili portalu Moje-lece.si. Brodi pa je postal Zanesljiv trgovec 2015! 


Značka Zanesljiv trgovec na podlagi različnih kriterijev potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja. V okviru pridobivanja značke se pri spletnem trgovcu preverja izpolnjevanje kriterijev zanesljivosti in varnosti storitev ter mnenja spletnih kupcev, ki izražajo ustrezno raven uporabniške izkušnje. 
Hvala za zaupanje, zagotovo se bomo trudili tudi v prihodnje! 

Najlepša hvala in naj še enkrat pohvalim vaše copatke: Brodike so res kvalitetno izdelane, zelo fleksibilne, udobne, lepe in še otroci jih imajo radi (hitro se jih naučijo obuti pa še motivi so jim zelo všeč). Jih imamo od prvega prehojenega koraka naprej.

Ida Šmid
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...