Pojdi na glavno vsebino

Prepoznajte originalne Brodi copate

5. marec 2015

Naše zveste stranke in tudi mi sami smo ugotovili, da na nekaterih stojnicah prodajajo copate, ki so samo na prvi pogled enaki našim, vendar to niso Brodi copati, ampak ponaredek.

Brodi ženski copati Ajda in moški copati Gal imajo na petnem delu vtisnjen logotip Brodi (kot vidite na fotografiji) in samo copati s tem odtisom so zagotovo Brodi. Z nakupom le-teh dobite kvalitetne in unikatne copate. Vsi ostali copati, ki nimajo našega odtisa, so iz cenejših - vzhodnih držav.

Unikatni usnjeni izdelki Brodi so izdelki z dolgoletno tradicijo, narejeni v Sloveniji (v Tržiču) in imajo tudi certifikat kakovosti DUO (domača in umetnostna obrt), podeljen s strani OZS. Naše copate lahko kupite v spletni trgovini www.brodi.si, v naši trgovini v Tržiču, na Brodi stojnicah ter v nekaterih trgovinah po Sloveniji.

Najlepša hvala in naj še enkrat pohvalim vaše copatke: Brodike so res kvalitetno izdelane, zelo fleksibilne, udobne, lepe in še otroci jih imajo radi (hitro se jih naučijo obuti pa še motivi so jim zelo všeč). Jih imamo od prvega prehojenega koraka naprej.

Ida Šmid
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...