Pojdi na glavno vsebino
Akcija Skupaj ceneje + brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Drobižnice & toaletke

27 izdelkov

Razvrsti po:

Mini denarnice, drobižnice in toaletne torbice so nepogrešljiv pripomoček, katere najdemo v šolskih ali pa v ženskih torbah. Zaradi svoje priročnosti jih pogosto uporabljamo tudi kot dodatek k večerni toaleti ali pa jih spakiramo v kovček in se odpravimo na potovanje v daljne kraje. 

Uporaba mini denarnic, drobižnic ter toaletnih torbic

Mini denarnice in drobižnice

Majhne denarnice ter drobižnice so dovolj prostorne, da v njih pospravimo kartico, nekaj gotovine in pa seveda drobiž. Super se obnesejo tudi, v kolikor jih posamično uporabljamo le za drobiž, saj ga tako lahko dosežemo kjerkoli in kadarkoli, namesto, da se dobesedno valja naokrog po torbici. Mini denarnice in drobižnice so izjemno kompaktne, v naši Brodi ponudbi pa so tudi na voljo v raznovrstnih vzorcih, barvah ter oblikah. Uporabljate jih lahko tudi kot dodatek k večerni obleki, kavbojkam ter k drugim oblačilom.

Toaletne torbice 

Toaletne torbice so eden najbolj ključnih elementov ženske torbe, saj v njih shranjujemo vse od ličil, zobne ščetke, glavnika, deodoranta, britvice, mila ter raznih pripomočkov prve pomoči, zato je izrednega pomena, da izberete kvalitetno toaletno torbico, ki vas bo spremljala na vsakem koraku. Toaletke lahko uporabite tudi kot peresnico in vanjo shranite svoje najpomembnejše ter najbolj iskane pisarniške pripomočke. 

Materiali, barve in modeli

Brodijeve majhne denarnice, drobižnice in toaletne torbice so ustvarjene iz najkvalitetnejšega usnja ter zasnovane po unikatnih dizajnih naših nadarjenih oblikovalcev. Vsi artikli so ročno izdelani v delavnici, zato lahko zaupate odličnosti slovenskega produkta. Izbirate lahko med različnimi živahnimi ter dinamičnimi motivi, ki bodo poživeli vaš vsakdanji slog. Preverite ponudbo majhnih modelov, ki so ravno dovolj veliki za shranjevanje drobiža, ali pa si omislite večjo drobižnico, katera bo vaša zvesta spremljevalka, saj boste vanjo lahko pospravili vse, kar nujno potrebujete ob sebi. Lahko se odločite tudi za dokup paščka, ki bo omogočil enostavnejše nošenje drobižnice. 

Prednosti in koristi uporabe drobižnic in toaletnih torbic 

Osnovni pripomočki, zajeti v enem predalčku

Najbrž niste razpoloženi, da vsakič, ko potrebujete kak mali pripomoček iz torbice, brskate po njej ali pa jo morate celo popolnoma izprazniti, le da bi našli tisto rdečo šminko ali pa svinčnik. Svoji vsakodnevni opravi dodajte toaletno torbico, ter vanjo shranjujte vse majhne elemente ter se tako izognete zamudnemu brskanju po torbi. 

Drobižnice so primerne za posebne priložnosti

Obstajajo priložnosti in trenutki, ko potrebujemo le nekaj gotovine, telefon in šminko, zato je nespametno s seboj nositi veliko zajetno torbo, s katero si nepotrebno obremenimo vrat ter ramena. 

So čudovit modni dodatek

Oblačila, torba, čevlji in dodatki predstavljajo znatne stroške in včasih se vprašamo, ali je sploh vredno vlagati v nove modne trende vsako sezono. Raje se odločite za drobižnico ter jo nosite s svojo čudovito obleko, ki bo tako izgledala še bolj privlačno - brez, da bi bilo potrebno vlagati v drage dodatke ter nakit. 

So izjemno enostavne za uporabo

Z drobižnicami in toaletnimi torbicami je enostavno ravnati, saj so zelo priročne in kompaktne. Nosite jih lahko v dlani, ali pa si dodatno naročite snemljiv pašček. 

Sem vedela, da bo kot ste obljubili. NAJBOLJŠI STE. Komaj čakam izraz fanta, ko jih bo videl. Seveda javim reakcijo na presenečenje. In še enkrat HVALAAAA!

Mojca Peček