Pojdi na glavno vsebino
Akcija Skupaj ceneje + brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Moške denarnice

12 izdelkov

Razvrsti po:

MOŠKE DENARNICE

Ste v lovu na modne moške denarnice iz kakovostnih materialov? Potem se ne bi mogli znajti na primernejši strani! V naši pestri ponudbi denarnic boste gotovo našli svojo piko na i. 

Kvalitetne moške denarnice odlično zaokrožijo garderobo 

Res je, da moški izbiri denarnice namenijo manj časa kot ženske, saj si želijo predvsem praktičnih funkcij, zadostne količine prostora in varnega zapiranja. A vse več predstavnikov moškega spola poleg funkcionalnosti išče tudi slog. Modne moške denarnice so zato vse bolj iskane, temu trendu pa s svojo ponudbo že dolgo sledi tudi naša ekipa.

Usnjene moške denarnice Brodi tako utelešajo elegantni minimalizem, ki se poda široki paleti stilov, od klasičnih pa do razigranih in nevsakdanjih. Obenem se zaradi svoje praktične oblike popolnoma prilegajo žepu moških hlač, zato zanje ne potrebujete posebne torbice. Enostavno jo zatlačite v žep in brez skrbi pozabite nanjo, vedoč, da je varno spravljena in vedno na dosegu roke. Pri tem ni bojazni, da bi se denarnica prehitro obrabila. Vsi naši modeli so namreč izdelani iz izjemno kakovostnega usnja, zato dolgo obdržijo prvotna izgled in obliko. 

Modne moške denarnice za vsak okus! 

Brodijeve moške denarnice so oblikovane prefinjeno, a nevpadljivo in z modernimi, minimalističnimi linijami. Odete so v črne ali sive odtenke, ki smo jim za kanček igrivosti dodali zanimive vzorce v pisanih barvah, denimo v zeleni, oranžni, modri, rdeči … Vsak izdelek je na voljo vsaj dveh barvnih različicah, tako da lahko poleg svojega najljubšega sloga izberete tudi svojo najljubšo barvno kombinacijo!  

Tisti, ki bi izbiro usnjene moške denarnice radi prilagodili nekoliko resnejšemu, poslovnemu slogu oblačenja, boste najbolj zadovoljni z diskretnimi vzorčki na sivih in črnih podlagah. Na drugi strani bodo vsem mladim ali tistim mlajšim po duši zagotovo všeč moške denarnice, ki smo jih popestrili z živobarvnimi črtami, pasovi in drugimi vzorci. Izbira je res široka - in samo vaša! 

In še novost -  majhne moške denarnice! 

Ste med tistimi, ki imajo vedno premajhne žepe in ne vedo, kam vtakniti vse svoje potrebščine? Ne najdete prave moške denarnice in raje denar zatlačite kar v žep ali predal nahrbtnika? Preprosto ne prenesete velikih denarnic? Pri Brodiju smo tudi za vas našli rešitev! 

Imenuje se majhne moške denarnice! Gre za modele iz usnja, ki so dovolj veliki tudi za največje bankovce, hkrati pa precej manjši od klasičnih denarnic, pa tudi lažji. 

Ker smo želeli ustvariti karseda praktično denarnico, ki bo svoje mesto našla v vsakem žepu ali torbici, smo se pri razvoju namreč odpovedali prostoru za kovance. Rezultat je vitek in eleganten izdelek, ki bo prepričal tako modne puriste kot tudi tiste, ki cenite spoj zanimivega dizajna in praktičnosti. 

Za vse tiste priložnosti, ko želite s seboj vzeti samo nekaj drobiža za pijačo ali okrepčilo ter dragocene kreditne kartice in bankovce večjih vsot pustiti na varnem, pa so tu priročne drobižnice! S svojo modno, a minimalistično obliko in praktično zasnovo so odlična rešitev za hiter skok v trgovino ali do bližnjega kioska! Četudi je večina modelov v tej kategoriji oblikovanih za nežnejši spol, boste tudi moški med njimi brez dvoma našli sebi primerno, zato se brez dvoma splača preleteti ponudbo drobižnic! 

Usnjene moške denarnice so tudi odlično darilo 

Nakup modne moške denarnice je odlična odločitev za vse, ki iščete popolno darilo za svojega partnerja, sorodnika ali prijatelja. Vas zanima, zakaj? 

Ker jo lahko podarite ob vsaki priložnosti in le redko boste zgrešili! Naj gre za rojstni dan, pomembno obletnico, obhajilo, birmo ali druge pomembne mejnike - denarnica je vedno dobrodošlo darilo. Moški imajo radi praktične, uporabne predmete, hkrati pa denarnice vedno pridejo prav, saj jih v življenju vsi zamenjamo kar precej. 

Tudi kvalitetne moške denarnice namreč včasih klonejo pod pritiskom nenehnega premetavanja po žepih ali nahrbtnikih ali so izpostavljene nesrečam, kot je razlitje tekočine ali celo izguba in kraja. Morda nekdo med vašimi najdražjimi prav sedaj potrebuje novo denarnico …  

Poleg tega moška denarnica ni drago darilo, je pa vsekakor lahko izjemno dragoceno. Oseba, ki ste ji poklonili kakovostno usnjeno denarnico, se bo pri plačevanju v trgovini ali pakiranju stvari pred odhodom po opravkih, zagotovo pogosteje spomnila na vas! 

In ko smo že pri darilih, naj vam izdamo še namig. Če želite ljubljeno osebo razveseliti s pravim paketom čudovitih in uporabnih izdelkov, se bodo k denarnici odlično podali tudi naši kakovostni moški copati. V naši ponudbi so tudi unikatni copati, okrašeni po vaših željah, kar pomeni, da lahko nanje dodate vzorec ali celo napis po lastni izbiri. Nekatere izdelke za svečane priložnosti imamo celo že pripravljene - najdete jih v kategoriji copati za darilo. Bolj edinstveno in hkrati praktično presenečenje boste težko našli! 

Brodi: usnjene moške denarnice in še mnogo več! 

Svet Brodijevih izdelkov je tako raznolik, da bi si bilo škoda ogledati le moške denarnice. Za hladnejše dni ali za vse tiste, ki jih nenehno zebe v noge, so namreč tu čudoviti in topli krzneni copati, za naše najmlajše so v ponudbi šolski copati, za pravkar poročene pa so na voljo celo poročni copati. Tu smo tudi za vse, ki iščete copate za dojenčke ali krznene vložke

Za tiste, ki v stanovanju ne zdržite dolgo, izdelujemo tudi ženske in moške japonke, med modnimi dodatki pa izstopajo ženski in moški pasovi

Danes sem dobila najmehkejše, najbolj udobne in najlepše copatke ♡ BROdi izdelki so res top of the top! ♡♡♡

Urška Pavčnik