Pojdi na glavno vsebino

Klasični sobni copati

47 izdelkov

Razvrsti po:

 

Klasični sobni oz. hišni copati so narejeni iz naravnega usnja ter kakovostnih mikrovlaken, kar vašemu stopalu zagotovi izjemen občutek mehkobe ter udobja. 

Sprostite svoje noge ter jim privoščite lagodnost v copatih Brodi. Vsak par je unikat, narejen z natančnostjo ter ljubeznijo v naši domači delavnici. Velik poudarek dajemo kakovosti ter trendovskemu dizajnu, saj želim našo široko ponudbo približati vsem generacijam.

Hišni copati so na voljo v raznovrstnih barvnih različicah ter velikostih, primernih tako za moške, ženske, kot tudi za otroke. Ne glede na to, ali berete, počivate, kuhate ali čistite hišo, so klasični sobni copati idealni za vas in vaš dom. 

Sestava klasičnega sobnega copata 

Gumijast podplat

Vzdržljiv nedrseč gumijast podplat iz EVA gume omogoča sprehode po kakršni koli talni oblogi. EVA guma je trpežen material, narejen iz smole etilen vinil acetata (EVA). V materialu ni dejanske gume, poimenovanje je uporabljeno le za označevanje podobnosti nekaterih značilnosti materialov gume ter EVA pene.

Oblazinjena podloga

Mehka podloga hišnega copata iz kombinacije usnja, tekstila ter blazinice iz spominske pene z zračnim zgornjim delom zagotavlja popolno udobje. 

Zgornji del iz naravnega usnja

Zgornji del sobnega hišnega copata je narejen iz naravnega usnja, v katerem vaše stopalo diha. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, od enobarvnih usnjenih klasičnih sobnih copatov do zabavnih in frajerskih copatov z različnimi motivi, kot je na primer EMOJI KUL z očali. Dolgotrajno nošenje enobarvnih hišnih copatov lahko postane monotono, zato si popestrite vaš vsakdan z izbiro enega izmed unikatnih modelov.

Oglejte si ponudbo v spletni trgovini, v kolikor pa potrebujete strokovni nasvet enega izmed naših svetovalcev, obiščite naše prodajno mesto. 

Velikost sobnih copatov

Nudimo velikosti za vso družino, od številke 23/24 do 45/46. Vedite, da se sobni copati po približno tednu nošenja lahko nekoliko raztegnejo, zato morda izberite za številko manjši model. V primeru, da  ste navajeni nositi debele nogavice, pa izberite nekoliko večji model. 

Dizajn po meri

Za vas ustvarimo tudi dizajn po meri, v kolikor bi pri določenem modelu želeli spremeniti barvo. Rok izdelave je približno 2-4 delovne dni.

Še enkrat se najlepše zahvaljujem velikonočnem zajčku BROdi-ju, ki je poskrbel za to, da so bili velikonočni prazniki še lepši, kot ponavadi :))

Nina Jarni