Pojdi na glavno vsebino
Valentinova akcija -10% na vse s kodo VALENTINOVIH10

Darilo za vzgojitelje in učitelje

39 izdelkov

Razvrsti po:

BRODI UNIKATNI COPATI ZA VZGOJITELJICE - VZGOJITELJE IN UČITELJICE - UČITELJE

Linija copat za vzgojitelje in vzgojiteljice ter učitelje in učitelje je prilagojena prav za njih. Celo šolski in vrtčevsko leto se trudijo pri vzgoji in izobraževanju naših otrok, zato je to še posebej primerna pozornost, da se jim zahvalimo ob koncu leta.

To je darilo za vzgojitelje, ki ga bodo uporabljali celo leto ali več.

Copate za vzgojitelje vam lahko izdelamo s posebnimi motivi prav za skupino, katero obiskuje vaš otrok.  Lahko nam pošljete fotografijo skupine, katera je večinoma pritrjena na tabli ali vratih pred vhodom v razred. Dodali bomo ime vzgojiteljice, lahko tudi letnico vrtčevskega leta. Ali pa bomo s šivi napisali vsa imena otrok.

Pri copatih pa ni pomemben le vzorec in barva, ampak tudi izbrani materiali, saj copate nosimo celo leto in niso sezonska obutev. Zato je pomembno, da so unikatni copati usnjeni, mehki in zračni. Ker naravno usnje poskrbi za dober prehod vlage v okolico, nimamo občutka, da so noge vlažne, kot to lahko nastane pri umetnem usnju. Po prvi nošnji se copat prilagodi in oblikuje po nogi in takšno obliko tudi obdrži.

Lepo darilo za vzgojiteljice je tudi rpioročna drobižnica. Na drobižnici smo našili s šivi napis HVALA. Tako boste povedali vse in se na primeren način zahvalite. Namesto napisa HVALA lahko zašijemo tudi ime vzgojiteljice, skupine ali rezreda, v katero hodi vaš otrok.

Življenje v copatih Brodi je lepše in boljše.

Vaši copatki so res super!

Petra G.
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...