Pojdi na glavno vsebino

Moški natikači

34 izdelkov

Razvrsti po:

MOŠKI NATIKAČI

V naši ponudbi boste našli pestro izbiro ženskih natikačev za poletne in tudi zimske dni. Našo ponudbo bomo popestrili z vedno novimi vzorci in modeli, kjer pa bomo vedno uporabili kakovostni vložek iz prave plute. Japonke in sandale čudovitih oblik in dizajnov bodo popestrile vaše poti, saj se boste v njih počutili zelo udobno.

VISOKO KAKOVOSTNI MATERIALI ZA ZDRAVJE IN UDOBJE VAŠIH NOG

Ortopedsko oblikovani natikači so anatomsko oblikovani in čudovitega dizajna. Oblika podplata odlično oprime stopalo.  Zračni mehur v petnem delu omogoča posebej udoben in mehak korak ter nudi ustrezno oporo stopalu in preprečuje gibanje pete v čevlju.  Oblika podplata v prstem predelu preprečuje deformacijo prstov. Rob podplata prstom zagotavlja zaščito.   Širino natikača lahko v predelu narta prilagodite obliki vašega stopala.

Ortopedski natikači so povsem v celoti usnjeni. Pri izdelavi uporabljamo naravno, kvalitetno usnje evropskega porekla.

Spodnji del podplata ne pušča barve, zato jih lahko nosite tudi doma.

VLOŽEK IZ PLUTE IN LATEKSA

Oblikovan vložek iz visokokakovostne plute iz Portugalske in lateksa se popolnoma prilagodi obliki stopala. Štiri popolnoma ujemajoče se plasti zagotavljajo neprimerljivo in vzdržljivo udobje pri nošenju. Vložek nikoli ne izgubi svoje elastičnosti. Vrhunske usnjena steljka daje vložku individualni značaj. Zaradi plasti pene iz lateksa se poveča udobje. Spodnji sloj jute absorbira vlago in zagotavlja zdravo in udobno klimo za stopala.

Srce in duša podplata – oblazinjeno in prožno jedro iz plute in lateksa – podpira in vodi vaša stopala na vsakem koraku. Končna plast jute zagotavlja dodatno zaščito. Zagotovljen je dolgotrajen užitek pri nošenju.

Visokokakovostni vložek iz plute je izdelan v Avstriji.

Kork sestava

PONUDBA MOŠKIH NATIKAČEV ZA VSAK OKUS IN NAMEN

Pri Brodiju smo poskrbeli, da boste lahko izbirali med športnimi, klasičnimi, modernimi in elegantnimi modeli natikačev. Vzorce bomo ves čas dopolnjevali z novimi idejami.  

Natikače najlažje očistimo s čistili za usnje ali vlažno krpo. 

Vsi natikači so v celoti izdelani v Sloveniji ( v naši delavnici v Tržiču).

Imate super izdelke, vsa čast. Le tako naprej. Mi se bomo še oglasili. Tudi prijaznost prodajalke je bila na vrhuncu. Še enkrat hvala, otroka že dirkata po stanovanju z vašimi Brodikami.

Sabina Ribnikar