Pojdi na glavno vsebino

Krzneni copati

7 izdelkov

Razvrsti po:

Topli krzneni copati so naš najljubši spremljevalec v mrzlih zimskih dneh, ko iz udobja doma opazujemo zasnežene pokrajine. So sinonim za udobje, preživljanje časa z družino ob kaminu ter za vroče večerne kakave ob zabavnih filmskih maratonih!

Unikatni krzneni copati iz ovčjega krzna

Unikatni krzneni copati Brodi so izdelani iz ovčjega krzna, podplat pa je iz lahke EVA gume, ki stopalu navkljub toplini omogoča, da diha. So izjemno mehki ter udobni, primerni za hojo po stanovanju ali pa po hladnih zimskih ploščicah v kleti. Zavarujte svoje noge pred hladnimi temperaturami ter svoje telo pred prehladom!

Krzneni copati tudi za poletne dni!

Vsi zimski copati v Brodi ponudbi so ročno izdelani iz strojene ovčje kože. Zgornji del copata sestoji iz naravnega usnja, podplat pa je izdelan iz EVA gume.

Ovčja koža nas pozimi greje, poleti pa ščiti pred vročino, zato so copati primerni tudi za vroče poletne dni. Naši modeli so obenem izdelani tako, da prepuščajo zrak ter tako omogočajo koži, da diha.

Ročno izdelani copati visoke kakovosti

Naši ročno izdelani krzneni copati nastajajo v domači delavnici, saj za vsak par poskrbijo roke naših izkušenih mojstrov z znanjem iz dolgoletne tradicije družine Brodar. So odlična izbira za vse tiste, ki radi kupujete lokalno ter podpirate slovenske produkte.

Izdelek slovenske obrti

Vsi naši izdelki so nagrajeni s certifikatom DUO – so izdelek umetnostne obrti –, ki nam ga je podelila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Ponašajo se tudi z nazivom “Izdelek slovenske obrti”, saj so narejeni v Tržiču.

Unikatni modeli za različne stilske navdušence

V naši Brodi ponudbi najdete pestro ponudbo različnih modelov copat - od barvitih in zabavnih motivov, kot so srčki, rožice ter živali, pa vse do bolj resnih enobarvnih oziroma dvobarvnih modelov.

Primerni tako za ženske kot tudi za moške

Krzneni zimski copati Brodi so primerni tako za ženske kot tudi za moške, saj je ogromno modelov precej nevtralnega dizajna in tako primernih za oba spola.

Copati so na voljo v velikosti od 36 pa do 49 - za majhne nogice, pa tudi za malo večje “tace”.

Krzneni copati po meri - naročite si svoj sanjski model!

Če želite individualiziran model - morda zase ali pa za darilo, vam priporočamo, da izberete krznene copate po naročilu. Izbirate lahko med različnimi motivi, lahko pa na copat prišijemo kar vaše ime - tako se boste za vedno izognili prepirom glede morebitne kraje copat s strani vaših družinskih članov!

Krzneni copati za darilo

Če ne veste, kaj podariti svojemu partnerju, otroku, dedku, prijateljici ali pa sodelavki za darilo, potem so krzneni copati Brodi odlična izbira! So trajnostno, udobno, kvalitetno ter unikatno darilo, ki bo pogrelo tako njihova stopala kot tudi srca! V naši ponudbi najdete modele, primerne za vsakogar - krznene copate Batman za vašega najstnika, copati z motivom brk za vašega partnerja ter čudoviti golden rose copati za vašo sodelavko, za katero bodo pisarniški dnevi od sedaj naprej veliko udobnejši!

 

Samo da se vam zahvalim za copatke, kateri so več kot odlični! Resnično izpadli boljše kot pričakovala, saj taka avtovleka je kar projekt, tako da .... resnično vam hvala! Obdarovanec je bil noro navdušen.

Helena Pustovrh