Pojdi na glavno vsebino

Kako izbrati primerne copate?

9. avgust 2021

Kako izbrati primerne copate?

Hišni copati so prva stvar, ki jo nataknete, ko zjutraj vstanete iz postelje, prva stvar, po kateri sprašujejo gostje, ki so vstopili v vaše stanovanje in prijeten občutek domačnosti, ko po napornem dnevu vstopite v svoj dom. Pozimi grejejo noge pred mrazom, poleti pa hladijo, če so izdelani iz pravih oz. naravnih materialov, seveda. Copati domačega podjetja Brodi iz Tržiča so izdelani iz pravega usnja, ali ovčjega krzna, vsak par pa je ročni izdelek in plod dolgoletne tradicije družine Brodar. V Brodi ponudbi najdete pestro ponudbo različnih modelov copat za vse generacije in vse priložnosti, z nakupom njihovih edinstvenih izdelkov pa podpirate domačo proizvodnjo. 

Otroški copati za doma in v šolo

Verjetno ni starša, ki ne bi kdaj za svojim malčkom vpil, naj obuje copate. Z otroškimi copati Brodi ne boste imeli teh skrbi, saj so tako prikupni, da jih bodo malčki z veseljem nosili na nogah. So mehki in prijetni za nošenje, na voljo pa so v različnih izvedbah - copatki za najmlajše, ki se obujejo, klasični copati za nataknit za malce večje otroke ter šolski copati. Vsi otroški copati so izdelani iz naravnega usnja, kar pomeni, da so izjemno odporni in jih vsakodnevna uporaba, igranje ter tekanje ne bodo uničili. Če starše navduši kakovostna izdelava, pa malčke navdušijo prikupni živalski ali tematski motivi, ki jih lahko izdelajo tudi po naročilu. Na copate tako lahko date všiti otrokovega najljubšega risanega junaka ali njegovo ime, kar je še posebej priročno za tiste malčke, ki copatke pogosto izgubijo ali zamenjajo z vrstniki.

Šik ženski copati

Tudi če so doma, so ženske rade urejene od glave do nog. In na slednjih se pogosto znajdejo ravno copati. Vsi ženski copati so izdelani iz naravnega usnja, zaradi česar stopala dihajo in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Za ženske so na voljo številni čudoviti motivi, modni vzorci in trendovske barve, tiste bolj zmrzljive narave pa si za zimske dni lahko omislijo tudi krznene vložke za copate. Se pa v Brodi ponudbi poleg šik copat najdejo tudi malce bolj razigrani, od orientalskega dizajna do zabavnih motivov.

Moški copati ne rabijo biti dolgočasni

Kdo pravi, da bi morali biti moški copati dolgočasni? Vrzite vaše oguljene stare copate v koš in si privoščite nove copate Brodi! Poleg klasičnih modelov za bolj resne moške si lahko dovolite tudi malce več igrivosti s pisanimi barvami in motivi. Ker so copati obutev, ki jo imamo na nogah kar lep čas dneva, je zanje najbolj primerno, da so izdelani iz naravnih materialov. In če bi vaše noge lahko izbirale, bi izbrale usnje, saj stopalom omogoča dihanje, manj se potijo in ne dajejo občutka mokrih nog. Poleg tega se usnjeni copati popolnoma prilegajo nogi, zato so izjemno udobni. In ne skrbite za velikost. Ker so copati Brodi ročni izdelek, lahko za tiste z nadpovprečno številko stopala brez težav izdelamo copate po meri.

Hišni oz. sobni copati za vas ali za goste

Če boste sebi in vašim družinskim članom izbrali kakovostne in unikatne copate, lahko z isto toplino in udobjem razvajate tudi vaše goste. Klasični sobni copati so izdelani iz naravnega usnja, kakovostnih mikrovlaken in imajo blazinice iz spominske pene, zaradi česar so neverjetno mehki in udobni. Navdušili vas bodo z barvami in zabavnimi vzorci - rožice, pike in srčki za ženske, mačji motivi za mačje navdušence, emojiji za najstnike, brki in nogometne žoge pa za moške. Verjamemo, da se v spletni trgovini Brodi najde za vsak okus nekaj!

Krzneni copati, udobje na vsakem koraku

Že babice so govorile, da če te zebe v noge, te zebe, zato je treba vedno nositi copate. In babice imajo vedno prav. Krzneni copati so odlična rešitev za tiste, ki imajo vedno občutek mrzlih nog ali za tiste, ki le želijo udobje na vsakem koraku. Zunanjost copat je izdelana iz naravnega usnja, notranjost pa iz ovčjega krzna, ki ima to sposobnost, pa pozimi greje, poleti pa hladi. Kakovostna izdelava prepušča zrak, naravni materiali pa koži pustijo da diha. Čeprav se kot kraljične v njih počutijo ravno ženske, so krzneni copati na voljo tudi za moške in otroke.

Personalizirani copati za darilo

Vsi, ki napenjate možgane vsakič, ko pride na vrsto rojstni dan, božič, poroka ali kakšna druga priložnost - vaša rešitev so Brodi copati. Čeprav so copati eno najpogostejših daril in se vam morda zdijo malce klišejski, pa pri Brodi copatih temu ni tako. Poleg tega, da so copati izjemno uporabno darilo, lahko ustvarite unikatne copate po naročilu in tako podarite personalizirano darilo, ki bo poleg nog pogrelo tudi srce. V ponudbi je sicer že na voljo nekaj copat, primernih za poročno darilo, darilo ob rojstvu dojenčka, darilo vašim bližnjim ter darilo vzgojiteljem in učiteljem.


Zakaj izbrati copate Brodi?

Družina Brodar iz Tržiča že nekaj generacij let prenaša znanje in ljubezen do izdelave usnjenih izdelkov. Vsi njihovi copati so ročno izdelani in so unikatni, ponašajo se z nazivom “Izdelek slovenske obrti”, s strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije pa so nagrajeni s certifikatom “Izdelek umetnostne obrti”. Velik poudarek dajejo kakovosti in dizajnu, z vrhunskimi storitvami in trendovsko ponudbo pa se želijo približati vsem generacijam.

                                                        

Dobila sem copate, so ful lepi, tako da bo možek zagotovo vesel. 100 x Hvala.

Tina Fajfar