Pojdi na glavno vsebino

Ideja za božična in novoletna darila

12. december 2022

Ideja za božična in novoletna darila

IDEJE ZA NOVOLETNA DARILA

 

 

Zimski prazniki so za mnoge najlepši čas v letu, saj je to čas obdarovanj. December je zagotovo najlepši in najbolj čaroben mesec v letu. To je čas, ko se umirimo, povežemo med seboj, si izkazujemo naklonjenost in toplino z drobnimi pozornostmi in lepimi željami. Zunaj nas obletavajo bele snežinke, ulice in domove krasijo pisane lučke. Z zvrhanimi koši daril nas obiščejo trije dobri možje, Sveti Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, ki smo jih čakali celo leto.

To je torej mesec, ko se odpravimo po nakupih in za svoje najdražje izberemo darila ter jim s tem sporočimo, da jih imamo radi in koliko nam pomenijo.

 

Izdelki Brodi so odlična ideja za darilo

Kadarkoli svojim domačim, prijateljem, sodelavcem, sosedom in znancem podarite ročno izdelane unikatne usnjene izdelke Brodi, kot so copati, denarnice, pasovi, torbice in ostali modni dodatki, z darilom prav gotovo ne morete zgrešiti!

Naš program je pisan, mavričen, pozitiven in domač, ki bo brez dvoma zadovoljil še tako prefinjen in zahteven okus.

Med raznolikimi barvnimi kombinacijami in vzorci boste zagotovo našli popolno darilo.

 

Izdelano iz najkakovostnejšega naravnega usnja

Rezultat sodobnega načina izdelave, ki ga oplemenitimo s skrbnostjo, predanostjo in dolgoletnimi izkušnjami, prinašajo izdelke, ki jih lahko brez težav uporabljate dolga leta, saj bodo obdržali svoj prvoten izgled in brezhibno opravljali svojo nalogo še dolga leta. 

 

Raznolik svet Brodijevih izdelkov, kjer se za vsakogar nekaj najde

 

Usnjeni copati Brodi

 

 

Naši ročno izdelani copati so popolno darilo za vse ljubitelje unikatnih izdelkov, ki se radi razveselijo nečesa lepega, kar bodo z veseljem še dolgo nosili.

Svoji ženi, partnerki, sestri ali prijateljici lahko kupite Brodi usnjene copate več vrst oziroma komplet hišnih copat, v katerem se bo lahko udobno in varno sprehajala cela družina. Za vas smo posebej v ta namen pripravili darilne pakete za par ali celotno družino. Za hladne zimske dni in za vse tiste, ki jih nenehno zebe v noge, so na voljo prekrasni in topli krzneni copati. Za naše najmlajše imamo v ponudbi brodike - copatke, ki smo jih razvili v sodelovanju s fizioterapevti, in šolske copate  za brezskrben šolski dan vsakega šolarja. Tu smo tudi za vse, ki potrebujete copate za dojenčke ali krznene vložke

Ker verjamemo, da si prav vsak zasluži nekaj posebnega, nudimo tudi copate po naročilu, ki jih opremimo z napisi in vzorci po vaših željah, kar pomeni, da si lahko skreirate čisto svoje unikatne copate.

Nekatere izdelke za posebne priložnosti imamo že pripravljene, lahko si jih ogledate v kategoriji copati za darilo. Bolj edinstveno in hkrati praktično presenečenje boste težko našli! 

V Brodijevem svetu vas ne čakajo le odlični copati, temveč tudi denarnice ter usnjeni pasovi za moške in ženske za vse priložnosti. Med modnimi dodatki izstopajo tudi modne torbice in nahrbtniki ter ostali modni dodatki, kot so zapestnice, drobižnice, toaletke, etuiji ter obeski.

Prav vsi izdelki se ponašajo z oznako "Izdelek slovenske obrti", saj so narejeni v naši delavnici v Tržiču in jih zaznamuje več desetletij usnjarskih in oblikovalskih izkušenj. 


Usnjene Brodi denarnice so odlično darilo

 

 

Nakup modne usnjene denarnice Brodi je odlična odločitev za vse, ki iščete popolno darilo za svojo boljšo polovico, sorodnike ali prijatelje. Vas zanima, zakaj? 

Ker jo lahko podarite ob vsaki priložnosti!

Naj gre za novoletno darilo, rojstni dan, obletnico, obhajilo, birmo ali druge pomembne mejnike - denarnica je vedno dobrodošla izbira.

Na tržišču je danes ogromna izbira denarnic, vendar je težko najti res kakovostno, narejeno iz visoko kvalitetnega usnja, ki omogoča denarnici, da je dovolj kompaktna, da ob vsakodnevni uporabi dolgo časa obdrži prvotni izgled in obliko.

Poleg tega je usnjena denarnica izjemno dragoceno darilo. Oseba, ki ste jo obdarili, se bo pri plačevanju v trgovini ali pakiranju stvari pred odhodom po opravkih, zagotovo pogosteje spomnila na vas! 

 

Ženske denarnice Brodi

 

 

Ženske skorajda ne zapustijo svojega doma brez svoje denarnice. Zato je zelo pomembno, kako denarnica izgleda, saj jo pokažejo na vsakem koraku. Ker jo pogosto nosijo v roki, lahko služi tudi kot manjša torbica in hkrati predstavlja eleganten modni dodatek.

 

Kako najti pravo denarnico?

Nekatere predstavnice ženskega spola raje plačujete z gotovino in vam je pomemben razdelek za bankovce, druge ravno nasprotno, plačujete s karticami in potrebujete dovolj razdelkov za kartice. Spet tretjim je všeč, da je denarnica prostorna in pregledna. V takšnem primeru je najboljša odločitev velika denarnica, ki ima dovolj prostora za vse.

Tiste, ki v denarnici hranite manj stvari in hkrati uporabljate manjše torbice, vam je zagotovo ljubša manjša denarnica, ki zavzame manj prostora, a je prostor v njej še vedno racionalno izrabljen, tako da je dovolj prostora za denar in kartice.

 

Sedaj, ko vemo kaj želimo v denarnico pospraviti, imamo odločitev že skorajda na dlani!

V naši ponudbi najdete velike ženske denarnice na zadrgo in takšne na zapiranje ter male ženske denarnice na zadrgo in na zapiranje. Izbira je seveda odvisna od vaših želja, okusa in funkcionalnosti.

Vse denarnice, tako male kot velike, vsebujejo veliko razdelkov za kartice, zato so lahko le te pospravljene na svojem mestu in vedno pri roki.


Brodi ženske denarnice so prepoznavne po svoji edinstvenosti

Barvitost, cela paleta živahnih barv in vzorcev, ki jih krasijo, naše denarnice naredijo zelo posebne in opazne.

Če iščete res kvalitetno žensko denarnico, si hitro oglejte našo ponudbo, kjer boste zagotovo našli primerno in takšno, po vašem okusu.

 

Moške denarnice Brodi zaokrožijo garderobo

 

 

Moški si pri izbiri denarnice želijo predvsem praktičnih funkcij, da je prostorna in da se varno zapira. A vse več jih poleg funkcionalnosti išče tudi slog. Zato so usnjene moške denarnice vse bolj iskane, temu trendu pa s svojo ponudbo že dolgo sledimo tudi mi.

 

Usnjene moške denarnice Brodi  in še mnogo več

Utelešajo elegantni minimalizem, ki se poda široki paleti stilov, od klasično umirjenih do razigranih in nevsakdanjih. Zaradi svoje praktične oblike se povsem prilegajo žepu moških hlač, tako da zanje ne potrebujete posebne torbice. Enostavno jo pospravite v žep in brez skrbi pozabite nanjo, vedoč, da je varno spravljena in vedno na dosegu roke. Pri tem ni bojazni, da bi se denarnica prehitro obrabila, saj je izdelana iz visoko kvalitetnega usnja.

 

Modne moške denarnice za vsak okus

Oblikovane so prefinjeno, a nevpadljivo in z modernimi, minimalističnimi linijami. Odete so v umirjene, črne ali sive odtenke, ki smo jim za kanček igrivosti dodali zanimive vzorce v pisanih barvah, denimo v modri, zeleni, beli, rdeči, oranžni … in v vsaj dveh barvnih različicah.

Tako lahko poleg svojega najljubšega sloga izberete tudi svojo najljubšo barvno kombinacijo!  

Tiste, ki bi izbiro denarnice radi prilagodili nekoliko resnejšemu, poslovnemu slogu oblačenja, vas bodo razveselili diskretnimi vzorčki na sivih in črnih podlagah. Ostalim bodo zagotovo všeč denarnice, ki smo jih popestrili z živobarvnimi črtami, pasovi in drugimi motivi. Izbira je res raznolika - in samo vaša! 

Za vse, ki imate vedno premajhne žepe in ne veste, kam vtakniti vse svoje potrebščine oz. ne prenesete velikih denarnic, smo pri Brodiju smo našli rešitev! 

 

Majhne moške denarnice

Dovolj velike tudi za največje bankovce in hkrati precej manjše in lažje od klasičnih denarnic, brez prostorčka za kovance. Vitek in eleganten izdelek, ki bo prepričal vse, ki cenite spoj zanimivega dizajna in praktičnosti. 

 

Drobižnice za vsako priložnost

 

 

Ko skočite na hitro v trgovino ali do bližnjega kioska, se rekreirate oziroma ste na dopustu, želite s seboj vzeti samo nekaj drobiža za okrepčilo ter dragocene kreditne kartice in bankovce večjih vsot pustiti doma na varnem, imamo za vas priročne drobižnice! Modna, minimalistična oblika in praktična zasnova drobižnic so odlična rešitev. V ponudbi najdete sebi primerno tako moški kot ženske.

 

 

 

USNJENI PASOVI BRODI kot simpatičen modni dodatek

 

 

Brodi pasovi ne služijo le praktičnemu namenu, temveč so hkrati popoln modni dodatek - tako za ženske kot moške. Odlično popestrijo garderobo, optično ločijo zgornji del od krila ali hlač. Kombinirate ga lahko z obutvijo ali z barvno paleto ustvarite zanimiv kontrast.

Pri Brodiju smo poskrbeli, da boste na svoj račun prišli prav vsi ljubitelji usnjenih pasov, od pristašev enobarvne klasike do tistih, ki si želite nekaj edinstvenega, posebnega. Na voljo so pasovi v klasičnih odtenkih, kot so črna, rjava, modra, siva… do igrivih, živahnih barv, kot sta rumena, rdeča, svetlo zelena… S samosvojimi vzorci boste tako popestrili prav vsako kombinacijo oblačil.

Ker so okusi zelo različni, lahko v naši ponudbi najdete bogato izbiro modelov, različnih barv. Sigurno boste našli takega, ki bo na unikaten način dopolnil vaš celotni stil.

Pasovi so izdelani iz najkakovostnejšega naravnega usnja. Od množice podobnih izdelkov na trgu se razlikujejo po izjemni kakovosti ter ne bledijo in razpokajo.

Brodi prav tako z veseljem poskrbi, da vaši pasovi niso nikoli predolgi! Vsak pas lahko namreč dodatno skrajšamo, zelo preprosto pa to storite tudi sami. 

 

Ženski pasovi

 

 

Predstavljajo zelo uporaben in hkrati aktualen modni dodatek, ki lepo popestri vašo garderobo. Vsaka posameznica ima svoj stil in okus, vendar ne moremo mimo njegove funkcionalnosti in kompatibilnosti s hlačami.

Pas v umirjenih, elegantnih barvah lahko nosite k bolj formalni ali sproščeni obleki, za ljubiteljice pisanih ženskih pasov, imamo na izbiro široko paleto različnih pisanih in barvnih modelov.

 

Ozki pasovi

Za vse, ki nosite pasove tudi na oblekicah, smo izdelali enobarvne ozke pasove, ki se lahko kombinirajo z različnimi stilskimi kombinacijami. Ozki ženski pasovi poudarijo vašo postavo in obline ter dekolte.

 

Moški pasovi

 

 

Stilsko dovršen moški usnjeni pas lepo popestri moško garderobo. Ker so okusi zelo različni, lahko v naši ponudbi najdete bogato izbiro različnih modelov različnih barv. Tako za poslovno priložnost, kot za vsakdanjo uporabo v prostem času. Sigurno boste našli takega, ki bo lepo dopolnil vaš celotni stil.

Brodi je sinonim za slog

 

Usnjene torbice Brodi kot najbolj priljubljen ženski modni dodatek

 

 

Ženske se že od nekdaj navdušujejo nad torbicami. Kaj jih na njih tako privlačnega, da brez njih ne gre? Torbica poudari lepoto. V njo se zaljubimo na prvi pogled. Pripomoček, kjer imamo pri roki vse, a je hkrati vse skrito očem.

 

Ženski pri vsakdanjem stajlingu predstavlja torbica piko na i

In torbic ženska nima nikoli preveč. Vedno se najde prostor še vsaj za eno, drugačno, tako posebno, edinstveno, kot je lahko le Brodi torbica!

V naši ponudbi najdete čudovite usnjene, unikatno izdelane torbice visoke kvalitete, različnih barv, velikosti (majhne, srednje in velike torbice) in oblik. Izdelamo jih tudi po vaših željah!

Prebrskajte našo spletno ponudbo samosvojih Brodi izdelkov in postavite piko na i svoji unikatnosti!

 

Kartica s posvetilom

 

 

Vsako vaše naročilo je lahko darilo.

Ob zaključku spletnega nakupa izberete kartico s posvetilom, ki jo bomo priložili v vaš paket. Izbirate lahko med različnimi vnaprej pripravljenimi posvetili. Na kartico bomo ročno vpisali kdo podarja in komu je darilo namenjeno.

 

Nakup brez skrbi 

Nakup pri Brodiju je enostaven ter popolnoma varen. Nismo le zaupanja vredni trgovci, temveč nas odlikujeta tudi fleksibilnost in vrhunska poprodajna podpora. 

 

Pripravljeni, da združite vrhunski stil in kakovost?

HVALA, dobili smo čudovite copatke za Dašo. V naslednjih dneh bom naročila še ene za 7. razred, samo da jih hčerka nariše. Vaši copati so enkratni... SUPER STE, le tako naprej!!!

Špela M.Mori